TELE I SO C.B. fou fundat a l’any 1982. En aquella època ens dedicàvem bàsicament a la reparació d’aparells de gamma marron. Va ser a partir de l’any 1990 quan ens varem especialitzar en el PAE (petit electrodomèstic) i més en concret en l’àmbit del cafè, representant a un gran nombre de marques del sector a nivell provincial.

Amb el pas del temps ens hem anat adaptant a les exigències del mercat i del consumidor prioritzant la satisfacció del client i donant un òptim servei a les marques a les quals representem.

Reparem i realitzem el manteniment a tot tipus d’electrodomèstics (cafeteres, vaporetes, planxes elèctriques, planxes de caldera, aspiradors, escombres aspiradores, robots aspirador, microones, fornselèctrics, batedores, picadores, torradores,talla embotits, exprimidors,etc…).

Des de l’any 2006 donem el servei de manteniment i reparació de televisors als hospitals Santa Cateria i Clinica Onyar de Girona.

Els anys 2016 i 2017, Tele i So C.B. va entrar a formar part de la xarxa de serveis tècnics oficials de les marques: Polti, Miele, Taurus,  Minimoka, Solac, Pujadas, Di4, Daga i HJM.

Durant el transcurs del 2018 hem entrat a formar part del grup SEB, representant oficialment les marques Rowenta, Krups, Moulinex, Tefal i WMF.

MARQUES OFICIALS